Segueix-nos a les xarxes socials:

Arriba el terror al carrer Merdisser

El passatge del terror ha fet un salt en el temps i s'endinsarà en un món terrorífic i intrigant de final del segle XIX

Arriba el terror al carrer Merdisserajm

Merdisser és el nom popular que va tenir el carrer del Balç durant molts anys. Xàldiga Taller de Festes ha decidit recuperar-lo i ambientar-hi en els temps en què era un vial tancat i privat el nou passatge del terror que oferirà els dissabtes 27 d'octubre i 3 de novembre, de les 6 de la tarda a les 10 de la nit, i els diumenges 28 d'octubre i 4 de novembre, de les 6 de la tarda a 2/4 de 10 de la nit.

El passatge del terror ha fet un salt en el temps i passarà de recrear l'època medieval per endinsar-se en un món terrorífic i intrigant de final del segle XIX, amb una història que anirà acompanyant el públic al llarg del recorregut i que tindrà un principi i un final, segons van explicar el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet; el gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Albert Tulleuda; i el representant de Xàldiga, Lluís Roca.

Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a la web www.manresaturisme.cat o bé presencialment al carrer del Balç a un preu de 5 euros per persona. L'horari d'atenció és de dilluns a diumenge, de les 10 del matí a les 2 del migdia. Les places es limiten a 50 espectadors cada 30 minuts.

Prem per veure més contingut per a tu