Segueix-nos a les xarxes socials:

Reciclen joguines a Manresa per lluitar contra la sida

Comença una nova edició de la Rejoguina de la Comunitat de Sant Egidi

Reciclen joguines a Manresa per lluitar contra la sidaArxiu/Josep Sallent

La Rejoguina és una iniciativa solidària i ecològica que la Comunitat de Sant Egidi adreça a infants i joves per fer un món millor a través dels valors de la solidaritat i la pau. Consisteix en reciclar joguines usades que posteriorment són venudes a preus simbòlics en un mercat solidari.

Per tant, el projecte té dues fases, la recollida i reciclatge de les joguines i la venda de les joguines a la festa-mercat de la Rejoguina. Aquest any el mercat de la Rejoguina a Manresa es farà el dissabte 15 de desembre a la plaça Sant Domènec.

Aquest projecte es realitza simultàniament en altres ciutats europees com Barcelona, Madrid o Roma, entre d’altres. Els beneficis obtinguts de la venda de les joguines, ja reciclades, seran destinats al projecte Dream que promou la Comunitat de Sant Egidi per lluitar contra la sida i la malnutrició a l’Àfrica.

Portar joguines

Aquells que vulguin ajudar portant joguines usades i reciclar-les junts a l’Escola de la Pau de la Balconada (locals parroquials de Santa Maria del Montserrat, carrer Oleguer Miró) poden fer-ho els dissabtes del mes de novembre de les 10’30 h a les 12’20 h.

Prem per veure més contingut per a tu