El carrer d'Àngel Guimerà, de Manresa, serà d'ús preferent per a vianants durant els propers dos caps de setmana amb la finalitat de dinamitzar el sector comercial durant les festes de Nadal.

Per aquest motiu, els dissabtes 15 i 22, els diumenges 16 i 23, i el dilluns 24 de desembre, la circulació estarà restringida entre les 10 del matí i les 10 del vespre.

L'Ajuntament, a petició de l'associació de botiguers del carrer Àngel Guimerà, desviarà el trànsit de vehicles al passeig de Pere III en direcció als carrers Canyelles i Circumval·lació.

S'anul·larà la zona blava, l'estacionament de motocicletes i les zones de càrrega i descàrrega en l'horari de tancament al Passeig, carrers Canyelles i Àngel Guimerà, i la Muralla.

Es mantindrà l'accés del servei de bus urbà, taxis, recollida de residus i neteja, i els autoritzats per mobilitat reduïda.

Els usuaris dels guals afectats del carrer Canonge Mulet i del passeig Pere III accediran i sortiran per la Muralla de Sant Francesc durant tot el cap de setmana.

D'altra banda, les operacions de càrrega i descàrrega s'hauran de dur a terme fora de l'horari de tancament del vial.

S'instal·larà senyalització informativa indicant els dies de l'operatiu, el desviament i els accessos permesos.

Finalment, es mantindrà l'accés del trenet que connectarà el carrer Àngel Guimerà amb la Fira de Santa Llúcia-plaça Major (el 15 i 16 de desembre), que s'aturarà a la parada de bus de Guimerà.