Segueix-nos a les xarxes socials:

Prop de 650 persones participen en les pujades solidàries al Collbaix

La iniciativa va aconseguir recaptar 3.217 euros

Collbaix Solidari

19

Prop de 650 persones van participar en les pujades solidàries al Collbaix 2018 que van tenir lloc el cap de setmana passat. En total, es van poder recaptar 3.217?euros per a La Marató de TV3.

Durant tot el dissabte i fins diumenge al migdia hi va haver un ambient espectacular pels corriols del Collbaix. Les diferents activitats de dissabte (taixí i botifarrada) van ser un èxit i, diumenge, tot i l'amenaça de pluja, els organitzadors ho van poder salvar prou bé. Es va fer un tast de vins a càrrec de vins Collbaix en el qual van participar prop de 100 persones; també es va fer una classe de cos i consciència. Finalment, una mica abans de la 1 del migdia (a causa de la pluja), es va poder gaudir de l'actuació dels Castellers de Santpedor, els Tirallongues de Manresa i els Penjats del campus universitari.

Entre totes les persones que van pujar el Collbaix i van posar un euro per cada pujada, Sergi Cots (organitzador del Collbaix solidari 2015) i Josep Gras, van voler marcar-se un repte. Fer el màxim nombre de collbaixos en 12 hores. Cots en va fer 24 (56 km i + 6.005 metres de desnivell positiu) i Gras, 21 (+ 5000 metres de desnivell positiu).

Els organitzadors han volgut agrair a tota la gent que va anar durant les 28 hores a fer la seva donació tot pujant la muntanya del Collbaix i als col·laboradors (Mafrica, Bravo running, Collbaix Celler el Molí, Vértic, Distribuïdora Rubió, Aneto, Berenador del Collbaix, Forn de pa Jorba, Bon Àrea, Esport 7, Espai Salut, Spar).

Prem per veure més contingut per a tu