En sessió ordinària pública de la junta de govern local es va aprovar la devolució de la garantia definitiva del contracte per a la gestió i explotació del jardí urbà Manresa-Riu, a favor de la societat Carpes i Rius SL.

D'aquesta forma, l'Ajuntament fa l'últim pas administratiu per posar punt final a l'acord que ha permès que La Carpa del Riu funcionés durant 25 anys.

La Carpa del Riu va tancar portes definitivament al final de setembre amb una festa a la qual, a part dels clients joves que hi solen anar els estius, van assistir molts dels antics clients que solien anar a la discoteca manresana anys enrere, quan eren més joves.

Els promotors del local d'oci nocturn, que funcionava a través d'una concessió de l'Ajuntament, es van veure forçats a tancar perquè l'equip de govern municipal vol reformular l'entorn del riu Cardener per crear-hi un espai verd on la discoteca, segons expliquen els responsables polítics, no té cabuda. Una de les clàusules de la concessió indicava que s'establia per «un termini improrrogable de 25 anys» i s'ha descartat fer un nou concurs públic per fer una nova adjudicació.