Segueix-nos a les xarxes socials:

Miquel Àngel Ramos lidera de nou la colla castellera Tirallongues

Aleix Botanch Gallart, de 20 anys d'edat i veí de Sant Joan de Vilatorrada, és el nou cap de colla

Miquel Àngel Ramos lidera de nou la colla castellera Tirallonguesarxiu particular

Exhaurits els dos anys de mandat per part de Jordi Clotet com a president de la colla castellera Tirallongues de Manresa i els de Gisela Racero com a cap de colla, han estat substituïts en els càrrecs per Miquel Àngel Ramos i Aleix Botanch.

Miquel Àngel Ramos Pinto, de 41 anys i nascut a Tarragona, va ser declarat oficialment nou president de la colla castellera durant els propers dos anys. Ramos, també conegut com Sanmi, ja va presidir l'entitat durant el període 2013-2014.

Aleix Botanch Gallart, veí de Sant Joan de Vilatorrada, de 20 anys d'edat, passa a ser el cap de colla més jove de la història de l'entitat. Tot i la seva joventut, ha exercit com a tècnic de troncs en l'àrea de tècnica, i de tècnic lúdic en l'àrea de canalla en diferents temporades.

Es va presentar una única candidatura de junta directiva que va ser aprovada amb 50 vots a favor, 8 en contra, 6 en blanc i 4 de nuls. També hi va haver una única candidatura de junta tècnica que va quedar aprovada amb 53 vots a favor, 4 en contra, 2 en blanc, i 3 nuls.

Les dues noves juntes van avenir-se en l'objectiu de fer créixer la colla tant en membres i socis com en la qualitat dels castells que es duguin a terme.

Prem per veure més contingut per a tu