A partir de dilluns vinent, l'oferta de transport públic entre Manresa i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) es doblarà. Concretament, hi haurà cinc noves expedicions per connectar la capital del Bages amb la universitat, tres d'anada i dues de tornada.

Les noves sortides, ha informat el departament de Territori i Sostenibilitat, responsable del reforç del servei, que ofereix l'empresa Sagalés, volen respondre a les necessitats de mobilitat existents, especialment a primera hora del matí i de la tarda, i a última hora de la tarda, coincidint amb l'inici i la finalització de les classes. El 14 de setembre del 2015 el servei ja va passar de dos a cinc viatges diaris, que són els que hi ha des d'aleshores. El resultat d'aquest increment va ser que al cap de gairebé un any els usuaris s'havien doblat.

Les noves expedicions afegides ara al servei a partir d'aquest dilluns seran a les 7 del matí i 40 minuts (estació d'autobusos), a les 8 del matí (estació d'autobusos) i a les 2 del migdia (plaça Valldaura), des de Manresa, i a les 3 de la tarda i a 2/4 de 8 del vespre, des de la UAB. Se sumen a les tres sortides existents des de Manresa (6 del matí i 50 minuts, 7 del matí i 10 minuts i 2/4 de 2 del migdia; totes tres des de la plaça Valldaura) i a les dues des de la UAB (2/4 de 3 i 7 de la tarda), de manera que el servei oferirà en global sis expedicions d'anada i quatre de tornada.