Segueix-nos a les xarxes socials:

La Transèquia apadrinarà enguany un projecte solidari de la Creu Roja

Ja s'ha obert el període d'inscripció per participar a la prova que es va presentar ahir al parc de l'Agulla.

La Transèquia apadrinarà enguany un projecte solidari de la Creu RojaJordi Morros

La Transèquia d'enguany apadrina el projecte solidari de Creu Roja «Alimenta't amb gust» per garantir un àpat saludable al dia als infants i joves que atén, una cinquantena cada dia. Per això totes les inscripcions inclouen un euro solidari que anirà íntegrament a Creu Roja de Manresa.

Ja s'ha obert el període d'inscripció per participar a la Transèquia, que es va presentar ahir al parc de l'Agulla. Se celebrarà el pròxim 10 de març. A l'edició de l'any passat hi van participar gairebé 5.200 persones, i també va tenir un component solidari. En aquest cas amb l'hospital de dia d'Oncologia i Hematologia d'Althaia. Va recollir més de 4.00 euros.

La Transèquia compleix 35 anys, i en fa 6 que l'organitza el Parc de la Sèquia de la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia. Com els últims anys hi haurà quatre modalitats: a peu, en bici, corrent i en cadira de rodes. A peu hi haurà sortides a Balsareny, Sallent i Santpedor fins al parc de l'Agulla. En bici, hi haurà 3 recorreguts, de 14, 30 i 51 quilòmetres, amb sortida i arribada a l'Agulla mateix. Corrent es recorreran 25 quilòmetres entre Balsareny i Manresa. I en cadira de rodes hi haurà un recorregut circular amb sortida i arribada a l'Agulla.

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web de la Transèquia, als ajuntaments per on passa i a l'Oficina de TurismeTambé el mateix dia. En el cas de les bicis la inscripció presencial s'ha de fer a les botigues de bicicletes 365 de Manresa i Sant Fruitós, i per córrer, cal apuntar-se a les piscines municipals de Manresa. Durant tot el matí hi haurà activitats infantils gratuïtes a l'Agulla.

Per fer la Transèquia calen uns 350 voluntaris, va dir ahir la seva coordinadora, Laia Muns. «Necessitem moltes mans, i sense no és possible fer-la».

Prem per veure més contingut per a tu