Tant el president de la Casa d'Andalusia de Manresa, Paco Bernal, com el president del grup municipal de Ciutadans, Andrés Rojo, han reconegut a Regió7 que mantenen contactes perquè Bernal s'integri a la candidatura.

Bernal, que ahir mateix se'l va poder veure amb Andrés Rojo i l'altre regidor de Ciutadans, Miguel Cerezo, a la missa de la Llum, ha explicat que el seu desig és formar part de la llista en una posició que sigui «per sortir i poder treballar per la ciutat» des de l'Ajuntament.

Segons Bernal, la seva participació no està tancada i cal respectar el procediment del partit abans de poder avançar esdeveniments. Per la seva part, el president del grup municipal de Ciutadans, Andrés Rojo, ha explicat que Paco Bernal és «un militant i creiem que es tracta d'una persona amb talent que podria formar part de la llista», però encara no s'ha produït la reunió amb l'executiva per estructurar la candidatura.

Pel que fa a la seva pròpia participació a la llista electoral de Ciutadans que es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig, ha assegurat que «si el partit ho vol allà seré».

Andrés Rojo es va presentar a la candidatura de ciutadans el 2015 com a número 2 de la llista encapçalada per Antonio Espinosa. Ciutadans va obtenir dos regidors, però Espinosa va passar a formar part del grup de Cs al Parlament de Catalunya després de les eleccions del 27 de setembre.