Segueix-nos a les xarxes socials:

S'obre el termini per votar els projectes del Pressupost Participatiu

Fins al pròxim 28 d'abril es poden votar les 29 propostes ciutadanes del Pressupost Participatiu 2019. Es poden triar un màxim de 4 projectes que han presentat entitats o particulars. Una de les novetats d'enguany és que cada tarda es podrà votar en un punt d'informació que s'ha habilitat al Quiosc de l'Arpa, a la plaça de Sant Domènec. La presentació dels resultats finals amb els projectes més votats es farà el dilluns 29 d'abril en una sessió oberta a la ciutadania.

Com a les últimes edicions s'escolliran un mínim de 4 projectes. L'Ajuntament de Manresa destinarà 200.000 euros del pressupost municipal per tirar endavant les iniciatives més votades. Poden participar en les votacions les persones de més de 12 anys empadronades a Manresa.

La votació es pot fer via telemàtica a través de la web municipal i a l'app Viu Manresa. També hi haurà punts presencials a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Manresa, a la plaça Major, i al pavelló del Congost de l'1 al 26 d'abril; a la plaça de Sant Domènec els dies 6 i 27 d'abril i a la plaça de Crist Rei el 13 d'abril.

Fins aquest divendres es podran veure a la sala Plana de l'Om els 29 projectes seleccionats. La mostra serà itinerant i passarà per Sant Domènec, el pati del Kursaal, Crist Rei, el Congost, l'Ajuntament. Dijous a les 6 de la tarda a la FUB2, s'exposaran públicament tots els projectes.

Prem per veure més contingut per a tu