Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa En Comú arrenca la campanya amb la tradicional enganxada de cartells

Ana Querol ha estat la primera en penjar les figures del cap de llista de la formació Jaume Asens i Ada Colau

Manresa En Comú arrenca la campanya amb la tradicional enganxada de cartells

Els Comuns, amb la cap de llista a l'alcaldia per Manresa En Comú i número 26 a les Generals per En Comú Podem, Ana Querol, han iniciat la campanya des de la Plaça Catalunya de Manresa .

El cartell, compost amb les figures del cap de llista de la formació Jaume Asens i l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau i el lema "Guanyem per avançar", manté els reconeguts colors de la formació.

Querol, que ha enganxat el primer cartell, es mostra convençuda que "amb Asens i Aina Vidal al capdavant podem revalidar els resultats de les generals del 2015 i 2016, i amb aquest objectiu treballarem des del territori".

Per Querol, Asens "ha mostrat la seva capacitat de lideratge amb les polítiques que ha dut des de l'Ajuntament de BCN com a regidor i tercer tinent d'alcalde, a més a més de la seva vessant com a advocat defensor dels drets humans, que a Manresa coneixem bé, ja que va portar la causa per l'Ajuntament i la família de la manresana Flors Sirera i també liderant la lluita contra la corrupció, duent cassos com el de el Palau de la música als Tribunals" .

De Vidal, Querol destaca "el seu compromís amb els drets de la gent treballadora" i la "capacitat de diàleg i negociació" - en el marc de la seva funció de portaveu de Unidos Podemos, a la mesa del Pacte de Toledo - per lluitar i aconseguir els acords necessaris per unes pensions dignes".

Querol considera que "tenir un molt bon resultat de la nostra coalició, és fonamental per fer tombar el PSOE cap a un govern plural d'esquerres, i allunyar els socialistes de la temptació de pactar amb Ciutadans , el partit de l'Ibex i del 155".

Tanmateix , el compromís de la candidata manresana és "que les necessitats de la Catalunya Central, com la millora de la seguretat de rodalies, siguin centrals en aquest possible nou govern".

Prem per veure més contingut per a tu