Finalment, manresa dedicarà al seu cuiner més emblemàtic un vial de la ciutat. El ple municipal ha aprovat concedir a Ignasi Domènech, l'autor del popular llibre "La Teca", el carrer que se li pren a Lluís Argemí.

La CUP ha votat en contra de posar el nom d'Ignasi Domènech al carrer Lluís Argemí, al que se li retiren els honors. La regidora de la CUP Gemma Tomàs ha argumentat la decisió pel notori desequilibri entre vials dedicats a homes i a dones. La formació ha avisat en diverses ocasions que no donaria suport a la inclusió de més noms d'homes al nomenclàtor i, Tomàs va anunciar el vot negatiu del seu grup.

Salvador Redó, historiador i expert en la figura d'Ignasi Domènech, ha intervingut al ple municipal en representació del Gremi d'Hoteleria del Bages, per defensar la concessió del carrer a Ignasi Domènech.

Ignasi Domènech Puigcercós (Manresa, 8 de setembre del 1874-Barcelona, 11 de novembre de 1956) va ser un cuiner i gastrònom català, autor d'una trentena de llibres de cuina, entre els quals La Teca (1924), el clàssic i best-seller de la cuina catalana casolana que ha tingut més reedicions.

L'any 2017, l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició li va preparar un homenatge a l'Hotel Majestic de Barcelona. Els protagonista va ser un sopar elaborat pel xef Nando Jubany amb alguns dels plats més emblemàtics de Domènech. A l'acte, que era privat, hi havia prevista l'assistència d'un centenar de persones.

L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició destaca del manresà que, «des del mestratge de l'alta cuina internacional, va reivindicar el valor i l'exquisidesa de la tradició popular. Prolífic autor de llibres gastronòmics, la influència de la seva producció va ser cabdal tant a la cuina casolana com a la professional; i especialment un dels seus llibres, La Teca, que continua sent una referència imprescindible de la gastronomia catalana».

Per fer el sopar, Jubany va triar alguns dels plats més representatius de Domènech, fruit d'un treball de recerca a càrrec del comitè organitzador de l'acte. La glossa va anar a càrrec de Toni Massanés, director de la Fundació Alícia i del Premi Ignasi Domènech 2007.