Segueix-nos a les xarxes socials:

«Ens ha tocat pagar una plaça de la Reforma lletja»

Valentí Junyent respon les preguntes plantejades a través d'«El WhatsApp de l'alcalde»

«Ens ha tocat pagar una plaça de la Reforma lletja»marta pich

L'alcalde Valentí Junyent, que lidera la candidatura de Junts per Manresa, va respondre preguntes que se li havien formulat mitjançant WhatsApp i que li va traslladar en directe la periodista Anna Vilajosana després d'una introducció de Pep Garcia.

Contundent va ser la resposta de Junyent a una pregunta sobre quin era el seu punt de vista sobre la plaça de la Reforma. «No ens agrada. A sobre de fer-ho lleig ens toca pagar-la fins al 2023». I va afegir que «evidentment, nosaltres ho hauríem fet diferent. No ens agrada tant formigó a prop de la Seu i a l'entrada de Manresa».

Junyent va anunciar que el seu govern «insistirà» amb la proposta de mesures d'endreça de la mobilitat i l'aparcament a la ciutat i va recordar a una persona que li demanava per les zones d'aparcament per a residents que, malgrat que «l'aplicació de la zona verda d'aparcament no ha tingut una bona acollida», cal reflexionar si pagar 20 euros per poder aparcar tot l'any resulta molt car o no.

Junyent va advertir el públic que l'electoralisme no ha estat precisament el seu fort i que per això ara arriba un radar mòbil que es posarà a la carretera del Pont de Vilomara, després de reiterades queixes per l'excés de velocitat.

Va avançar que s'intensificaran els esforços per promoure el civisme i castigar l'incivisme, per pacificar el trànsit, per afavorir la mobilitat a peu segura, perquè la ciutat estigui més neta ara que s'acosta la renovació de la concessió, per invertir més en habitatge i per obrir la ciutat al riu sempre buscant la complicitat ciutadana.

Prem per veure més contingut per a tu