La celebració de l'ExpoBages comportarà un munt de canvis en la mobilitat al centre de Manresa des de divendres i fins diumenge. Com en les anteriors edicions de la Fira de l'Ascensió, les atraccions de la fira estaran implantades a la zona comercial dels Trullols, a les parcel·les entre els carrers Agustí Coll, Gaietà Mensa i Damià Rius.

A partir de dissabte i fins diumenge es tallarà el trànsit de vehicles a les Muralles del Carme i Sant Domènec, entre carreteres de Vic i Cardona; al carrer Guimerà, entre passeig Pere III i Muralla del Carme i, enguany també, entre el carrer Carrió i el passeig Pere III; al primer tram del passeig Pere III i, com a novetat, també al segon tram i al tercer tram entre Primer de Maig i plaça Espanya; també és nou el tall al carrer Soler i March. A més, estarà tallat als carrers Jaume I, Nou i de la Canal, Plana de l'Om, Urgell, Born i Sant Domènec.

Bus Manresa es veurà afectat pels desviaments de trànsit i es reforçarà el servei per connectar el centre amb la zona dels Trullols. Consulteu afectacions i reforços del servei a www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875 71 50. La parada de serveis interurbans de plaça Espanya quedarà anul·lada tots dos dies. Consulteu les afectacions als serveis al telèfon 93 874 68 00. La parada de taxis es traslladarà al car-rer Circumval·lació, a tocar del Guimerà.