Segueix-nos a les xarxes socials:

Meandre critica el «precari» manteniment del parc fluvial

L'entitat contrasta l'èxit de la Festa del Riu amb la poca cura que es té del lloc

Meandre critica el «precari» manteniment del parc fluvialarxiu/oscar bayona

L'entitat en defensa del patrimoni natural de Manresa i el seu entorn considera que la segona Festa del Riu, que es va celebrar el cap de setmana passat a la zona del Pont Nou, va posar en evidència el «precari» manteniment i la poca cura que es té de la riba del riu Cardener Al mateix temps posa de manifest que l'èxit de la convocatòria va tornar a mostrar a la ciutadania el potencial del parc fluvial de la ciutat.

A través d'un comunicat, Meandre afirma que no s'entén «el nul manteniment del parc del Cardener durant la primavera», i encara menys que «quatre dies abans de la festa estigués encara tot per desbrossar». En opinió de l'entitat de defensa del medi ambient, aquest fet «va deslluir l'espai, les activitats i la imatge a causa de la pols i la impossibilitat d'espaiar les activitats al llarg de les dues ribes tot separant la música i el silenci». Per a Meandre, si el parc fluvial és una prioritat per als guanyadors de les eleccions municipals, cal començar per fer-hi un bon manteniment tot l'any.

També destaca, però, fets positius. Com per exemple que «hi hagi hagut voluntat política i popular de reivindicar aquest espai natural, que s'hagi fet des de la col·laboració pública i comunitària», que 5 regidories hagin confluït en una proposta des dels seus àmbits i que hi participessin més d'una trentena d'entitats.

Prem per veure més contingut per a tu