Segueix-nos a les xarxes socials:

El racó del jubilat reivindicatiu

La plataforma de les pensions consolida la protesta a la plaça Major

El racó del jubilat reivindicatiuarxiu/F.G.

La Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran vol rebre el nou govern de l'Ajuntament de Manresa plantejant-li les prioritats a les quals considera que cal donar resposta de forma «més immediata».

A la darrera concentració es va acordar sol·licitar una reunió urgent amb l'alcalde Valentí Junyent per lliurar-li el document.

La instància sol·licitant la reunió amb els punts acordats es llegirà a l'inici de la concentració convocada per a dimarts (habitualment es fa en dilluns però, en aquest cas, és festiu).

Tot seguit, els membres de la plataforma aniran a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per efectuar el corresponent registre d'entrada.

Posteriorment, a l'angle de la plaça que la plataforma ha batejat amb el nom de «Racó del jubilat» tindrà lloc una postrevetlla del jubilat amb coca, mistela, cava, i per descomptat, una traca.

Amb motiu del període estival, aquesta concentració tancarà el cicle iniciat el mes d'octubre passat. Les concentracions es reprendran el mes de setembre.

Prem per veure més contingut per a tu