Segueix-nos a les xarxes socials:

L'agència estatal de meteorologia repara l'estació automàtica avariada

Regió7 va informar dissabte passat que l'estació automàtica de la Culla, on també n'hi ha una de manual, feia dies que no funcionava

L'estació meteorològica automàtica que hi ha a la Casa de la Culla, que depèn de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), ja torna a funcionar i a facilitar dades d'observació. Això és: temperatura (màxima i mínima), precipitació, pressió, vent i humitat.

Regió7 va informar dissabte passat que l'estació automàtica de la Culla, on també n'hi ha una de manual, feia dies que no funcionava. Fonts de l'AEMET a Catalunya van confirmar que estava avariada des del 29 de juny, tot i que abans ja havia fallat, l'havien reparat i havia tornat a fallar.

Les mateixes fonts van informar que la intenció era reparar-la el més aviat possible i que, possiblement, es tractava d'un problema de comunicació. Fonts de la Culla van informar, ahir, que un tècnic havia anar a reparar l'estació i que ja funcionava. A Manresa, la de la Culla és l'única estació meteorològica automàtica professional en actiu. La que hi ha a la plaça Espanya ja no va.

Prem per veure més contingut per a tu