A les 4 de la tarda, set carrers del barri de Saldes-Plaça Catalunya s'han quedat sense aigua. Unes obres del gas que fan a la plaça manresana han malmès una canonada de l'aigua, que els operaris han rebentat accidentalment. La previsió, segons informació facilitada a Regió7 per l'empresa municipal Aigües de Manresa, és que els vials afectats tinguessin aigua en un marge de tres hores a partir del moment de l'avaria, pels volts de les 7 de la tarda.

Els carrers que s'han quedat sense aigua són: una part de la plaça Catalunya, el carrer de Martí i Julià, el de la Comtessa Hermessenda, el de Tres Roures, el Navarra, el Bambylor i el del Pintor Basiana. Segons les fonts d'Aigües de Manresa, la intenció és anar recuperant el subministrament d'aigua de manera progressiva.

Les obres que han generat l'avaria les porta a terme una empresa subcontractada per Gas Natural des del passat 15 de juliol. Es tracta d'uns treballs de substicució de xarxa general del servei de gas a la plaça Catalunya, que és previst que durin tres setmanes i que tenen afectacions de trànsit a l'entorn de la plaça.