DISSABTE 24 D’AGOST. Inici del joc del Killer i del concurs de samarretes de colles (per participar-hi, només cal enviar el disseny i el nom de la colla a alternacollamanresa@gmail.com abans del 28 d’agost). Més informació a fmamanresa.cat

20 h, Plaça Gispert. Cercatasques inaugural de la FMA. Cultura popular amb La Gatzara fot-li foc! i actuació de la colla bastonera Manrússia Van del Pal, Xaranga i els Batrakes. Recorregut: Gispert-St. Miquel-Pl. Major-Pl. Carme-Pl. Europa-Muralla del Carme-Muralla St. Francesc-St. Francesc.

23.30 h, Plaça de la Música. Fi de Festa amb DJ Ponsi.

DIUMENGE 25 D’AGOST. 19 h, Ateneu la Sèquia. Taller d’autodefensa feminista per a dones, lesbianes i trans. Informació a fmamanresa.cat

DILLUNS 26 D’AGOST. 15.30 h, Ateneu la Sèquia (quatre torns) Room Escape «Sabotatge al patró», Places limitades. Informació i inscripcions a fmamanresa.cat

20 h, Plaça de Sant Ignasi Malalt. Projecció del documental «La lluita obrera: Història d’una vaga» i col.loqui amb Simón Rodenas, autor del llibre «O tots o cap».

DIMARTS, 27 D’AGOST. 18 h, Plaça d’Europa, FMAInfantil. Jocs sensorials (per a la canalla més petita) i d’acció. Taller d’estampació (amb mocadors de tela) a càrrec de Susana Ayala. A les 19 h, concert de Natxo Tarrés & The Wireless.

18.30 h, Plaça de Sant Ignasi Malalt. Xerrada «Sindicalisme: de la teoria a la pràctica», sobre diferents experiències de lluita sindical.

DIMECRES, 28 D’AGOST. 18.30 h, Plaça de Sant Ignasi Malalt, taula rodona sobre «Dones i lluita sindical».

20 h, Plaça del Puigmercadal. Manifestació (sense concretar).

21 h, Plaça del Puigmercadal. Sopar Popular (10 euros). Pregó d’inici de la FMA. Concurs Joc de les Cadires i concert de Shake (rock’n’roll i rhythm & blues des de Barcelona).

DIJOUS, 29 D’AGOST. 18 h, a la Plaça de Sant Ignasi Malalt, explicació i punt inicial del tradicional Joc de la bandera.

19.30 h, al mateix lloc. Companyia Les Fugitives amb «Sibil·la» (teatre).

22 h, Plaça del Puigmercadal. Concerts de Prima Vera (pop mediterrani, Manresa), Double Jabs (boss reggae & rocksteady, Maresme) i Mielenrama (punk, Sarrià de Ter).

DIVENDRES, 30 D’AGOST. 17.30 h, Plaça de Sant Ignasi Malalt, batalla de colles. Consultar bases a fmamanresa.cat

19.30 h. Plaça de Sant Ignasi Malalt, concert d’Alidé Sans, cançó d’autora (música universal amb arrels araneses, Val d’Aran).

22 h, Plaça del Puigmercadal. Concerts de Bucket Brothers (swing, dixie i rock, Bages) i Karamba (salsa, bogaloo i txa-txa-txa amb arrels veneçolanes, franceses i catalanes). Pilar casteller amb els Tirallongues de Manresa, i actuació de Jazzwoman (rap, València).

DISSABTE, 31 D’AGOST. de 12 a 20.30 h, Parc de la Seu, vermut musical i 6è Concurs de paelles per colles (formulari d’inscripció, el mateix dia al Parc de la Seu). Després, migdiada popular.

22 h, Plaça del Puigmercadal. Concerts de The Wax (rock alternatiu, Navarcles), Ezetaerre (rap, Galícia) i Crim (punk-rock, Tarragona), i DJ Kybba (dancehall i moombah, Itàlia).

DIUMENGE, 1 DE SETEMBRE. 22 h, Plaça del Puigmercadal, Concert de Puput (post-rock i dream pop, Manresa). Demostració bastonera (amb la colla Manrússia Van del Pal). Enceses i diables amb La Gatzara Fot-li foc! Crema de la falla de la FMA. Concert de Yacine & The Oriental Groove (raï, reggae i funk amb arrels algerianes i catalanes) i S’Temple Bar (música de taverna-Irish Punk Folk, Santa Maria d’Oló). Per acabar, sessió petarda (marca de la casa).