A les piscines municipals d'estiu de Berga s'ha eliminat qualsevol restricció per a la pràtica del topless, però, com en la majoria de casos, hi ha poques dones que decideixin exercir aquest dret. És el mateix cas d'Olesa de Montser-rat i d'altres poblacions catalanes com Girona, Sabadell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. En alguns casos és possible fer-ne només a la gespa, no a dins l'aigua, segons diuen, per higiene. Això passa per exemple a poblacions com Reus i Granollers

En canvi, a la majoria de capitals de comarca es mantenen les restriccions. A les comarques centrals si alguna dona volgués anar amb el tors nu a Solsona o a Igualada, com fan els homes, podria tenir algun problema.

Fonts de les piscines municipals Molí Nou de la capital de l'Anoia han assegurat a Regió7 que no es pot practicar i que cal dur roba de bany. Tot i així, no hi ha cap normativa que especifiqui o que reguli la indumentària que cal utilitzar a les instal·lacions estiuenques municipals, però sí que s'aconsella que es porti banyador.

A Solsona, el cas es debatrà a la reunió de govern que és previst que se celebri la setmana vinent amb la voluntat d'adequar la normativa als nous temps. Segons ha explicat el regidor d'Esports, Joan Parcerisa, hi ha el precedent que una dona va voler fer topless fa 10 o 15 anys, i com que la normativa d'aleshores deia que no es podia fer se li va prohibir, i «així es va quedar». A la reunió del govern que és previst que se celebri dilluns «en parlarem per regular la situació aquest estiu. De cara a l'any vinent volem introduir més canvis a la normativa», i també es valorarà aquesta situació en particular. Es dona el cas que a Solsona la CUP ja va plantejar el tema un temps enrere, però llavors es va deixar estar.