El dimarts 20 d'agost, l’Ajuntament de Manresa realitzarà treballs del pla de xoc de l’espai urbà al passeig de Pere III.

Les actuacions, que es portaran a terme durant tot el dia i suposaran afectacions al trànsit i al transport públic, tindran lloc al carrer creu Guixera i al Passeig Pere III, en el trams que van de la plaça Bonavista al carrer Sèquia i entre la plaça Espanya i carrer Sèquia. També al vial de connexió entre el Passeig Pere III i el carrer Circumval·lació.

Les afectacions previstes

  • Al passeig Pere III entre plaça Bonavista i carrer Sèquia (en direcció a la plaça 11 de Setembre), es tallarà el trànsit de vehicles a Passeig Pere III entre la plaça Bonavista i el carrer Sèquia. S’accedirà al Passeig Pere III pel carrer Sèquia des de la carretera de Vic i el carrer Circumval·lació. El servei de transport urbà modificarà el seu recorregut en les línies L1 Balconada i L2 La Parada i els serveis de transports públics interurbans amb parada a la plaça Espanya, d’acord als desviaments de trànsit establerts.
  • Entre la plaça Espanya i el carrer Sèquia (en direcció a la plaça Bonavista) es tallarà el trànsit de vehicles al Passeig Pere III entre la plaça Espanya i el carrer Sèquia. S’accedirà al passeig Pere III pel carrer Sèquia des de la carretera de Vic i el carrer Circumval·lació. Els vehicles que circulin per la plaça Espanya podran continuar pel Passeig Pere III en direcció al carrer Guimerà o bé pel carrer Soler March en direcció al carrer Carrasco i Formiguera. Aquest tall de trànsit afectarà als serveis de transports públics interurbans amb parada a la plaça Espanya, que desviaran els seus recorreguts d’acord als desviaments de trànsit establerts.
  • Es tallarà el trànsit de vehicles del vial que connecta el passeig Pere III amb el carrer Circumval·lació (al costat de l’edifici dels Sindicats).
  • Al carrer Creu Guixera entre el carrer Llibertat i la carretera Santpedor es tallarà el trànsit de vehicles. És previst que les afectacions en aquest vial també durin 1 dia.