L’exregidor de l’Ajuntament de Manresa Jordi Serracanta ha estat nomenat assessor de la conselleria d’Empresa i Coneixement, que dirigeix Àngels Chacón.

Serracanta ha estat regidor de l’equip de govern els dos últims mandats, i ha tingut responsabilitats en àrees com medi ambient, urbanisme, esport, mobilitat i qualitat urbana. A les darreres eleccions ja no es va presentar. Mesos abans de les eleccions municipals ja va expressar la seva voluntat de deixar la política activa.

Serracanta es va incorporar aquest estiu a la seva feina a les Piscines de Manresa, que gestiona Aigües de Manresa, i on tenia una excedència. Segons ha explicat a Regió7, hi ha estat treballant més d’un mes, «i vaig rebre la proposta de la consellera i m’he incorporat al departament».

Realitzarà tasques d’assessorament en l’avaluació de la viabilitat política i tècnica de propostes en l’àmbit industrial, turístic, comercial, d’energia i mines i seguretat industrial. Rebrà una retribució corresponent a un lloc de funcionari del grup A, i un complement de 29.967 euros l’any.