L’Ajuntament de Manresa, a través de Manresa Jove, presenta per aquesta tardor una àmplia oferta d’activitats i tallers de lleure adreçada al públic jove que tindrà lloc a l’Espai Joan Amades i al Casal de Joves La Kampana, entre d’altres espais de la ciutat, amb l’objectiu de generar i consolidar espais destinats a la participació juvenil adaptats a la diversitat de les persones joves.

Tallers de programació i robòtica, cuina, skate, activitats de videojocs, tennis taula, música, fotografia, salut, sessions de sensibilització LGTBI o contra la violència de gènere, seran algunes de les propostes atractives que s’oferiran les properes setmanes.

Les inscripcions a les activitats es poden fer a través del web www.manresajove.cat 18 de setembre. Per a més informació us podeu adreçar a l’Espai Jove Joan Amades o al Casal de Joves la Kampana, enviant un correu a manresajove@ajmanresa.cat o bé trucant a l’Oficina Jove del Bages al 93 877 13 60.

Per altra banda, totes les persones joves de 14 a 18 anys empadronades a Manresa rebran la programació per correu postal amb un tríptic que inclou, a més de les activitats dels equipaments juvenils, les obres de teatre de Platea Jove i les activitats que s’ofereixen des de Casa de la Música.

Consulteu tota la programació aquí.