El ple de l'Ajuntament de Manresa ha donat compte de la resolució d'alcaldia de l'1 d'agost per la qual es declara emergent la contractació dels treballs de neteja i tapiat de l'immoble del carrer Aiguader, números 5. També, de la resolució del 9 d'agost per netejar dos solars del mateix vial, però als números 9 i 11.

Es dóna la circumstància que el tercer pis del número 17 del carrer Aiguader va ser l'escenari d'una presumpta agressió sexual en grup a una menor de 17 anys a mitjans de juliol. El fet va coincidir amb la segona setmana de judici a l'Audiència Provincial de Barcelona per jutjar l'anomenada Manada de Manresa, el grup de set persones que presumptament va agredir sexualment una menor de 14 anys el 2016.

Els treballs són de neteja i tapiat d'un immoble i de neteja de dos solars provinents d'un enderroc que l'Ajuntament va haver de fer subsidiàriament l'any 2008 per l'estat ruïnós de les edificacions.

Segons la resolució municipal, des que s va fer l'enderroc no s'hi havia fet cap intervenció per part de la propietat i el solar s'havia anat omplint de mobles, fustes i deixalles que havien atret rates i mosquits.