Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa recorda amb un minut de silenci les víctimes del temporal

Una trentena de persones s'han aplegat a la plaça Major

Manresa recorda amb un minut de silenci les víctimes del temporalAJM

L'Ajuntament de Manresa s'ha afegit al dia de dol decretat per la Generalitat de Catalunya per la víctima i les cinc persones desaparegudes per la llevantada

L'Ajuntament de Manresa ha dut a terme a la plaça Major, un minut de silenci per expressar la solidaritat amb la família de la víctima i les cinc persones desaparegudes a causa de la llevantada.

Una trentena de persones que han participat en aquest acte, entre els quals hi havia el primer tinent d’alcalde i regidor de Presidència, Marc Aloy, regidors, regidores, personal municipal, veïns i veïnes.

El Consistori s’ha sumat així al dia de dol decretat ahir pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, pels danys personals i materials provocats per les pluges torrencials que ha patit el país.

La persona morta va ser arrossegada per la riera d’Arenys de Munt. Les cinc persones desaparegudes són un mare i el seu fill, arrossegats per les aigües a Vilaverd; un veí de Prades, un altre de l’Espluga de Francolí i un camioner belga. El temporal també ha deixat tres persones ferides.

Prem per veure més contingut per a tu