Segueix-nos a les xarxes socials:

Obert el termini de presentació de sol·licituds per ser monitor del Campi qui Jugui

Enguany el Campi arriba a la 34a edició i se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener al Vell Congost

Obert el termini de presentació de sol·licituds per ser monitor del Campi qui JuguiCAE

Del 28 d’octubre al 10 de novembre hi ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a aquelles persones interessades en ser monitors de la 34a edició del Campi qui Jugui. Les sol·licituds es poden presentar físicament a les oficines del CAE - La Xarranca (Plaça del Milcentenari, s/n, de Manresa) de dilluns a divendres, de 9 a 2 del matí i de 4 a 2/4 de 7 de la tarda i els dissabtes, de 10 a 2/4 de 2 del matí o bé a través del web del CAE www.cae.cat.

A través del web també es pot accedir a tota la informació i documentació relacionada amb aquest procés: el formulari de sol·licitud, la documentació que cal adjuntar, els criteris de puntuació de les persones candidates, els terminis previstos... També al web es publicarà el llistat provisional de persones seleccionades i el definitiu, deixant uns dies de marge per a que les persones no conformes amb la selecció provisional puguin presentar les seves al·legacions. Hi ha prevista la contractació de 60 monitors i monitores.

Per segon any consecutiu, la Fundació La Xarranca i el CAE assumeixen l’organització de tot el procés de selecció, contractació i coordinació del monitoratge del Parc de Nadal de Manresa. El Campi qui Jugui se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener al complex esportiu Vell Congost.

Prem per veure més contingut per a tu