Deu restaurants ofereixen menús que mariden amb els vins del celler Abadal
Una desena de restaurants de Manresa participen a partir d'avui a la Gastro Week by Abadal, una proposta del celler bagenc que convida els cuiners a preparar menús que maridin amb vins de la marca. Els restaurants ofereixen menús creats en exclusiva per a l'ocasió. La proposta s'allargarà fins aquest diumenge.
La primera Gastro Week by Abadal a Manresa té la intenció de potenciar el maridatge dels productes de la terra, en el que els organitzadors han definit com «una oferta gastronòmica local, diversa i enriquidora, amb la voluntat d'experimentar la fusió perfecta entre vi i gastronomia».
Hi participen els establiments següents: restaurant Aligué, Cal Spaguetti, Casa l'Agulla, Els Noguers, Golden, Kursaal Espai Gastronòmic, Las Vegas, Maïami, Raviolo i Turó de la Torre. Les reserves s'han de fer contactant directament amb els restaurants adherits. Els preus dels menús varien segons la proposta del local i poden anar dels 18,5 euros als 68. Els menús es poden consultar a www.abadal.net/gastroweek.
Temes
Més a Manresa
-
Cinc equips participen en la competició per presentar el nou màster de la UPC Manresa
-
Les jornades de portes obertes atrauen 385 estudiants potencials a la UManresa
-
L’Ajuntament de Manresa assumeix la titularitat de 4 km de carretera cap al Xup, Sant Pau i Callús
-
Una nova empresa pública aplegarà els actius turístics municipals de Manresa