Segueix-nos a les xarxes socials:

Deu restaurants ofereixen menús que mariden amb els vins del celler Abadal

Deu restaurants ofereixen menús que mariden amb els vins del celler Abadalabadal

Una desena de restaurants de Manresa participen a partir d'avui a la Gastro Week by Abadal, una proposta del celler bagenc que convida els cuiners a preparar menús que maridin amb vins de la marca. Els restaurants ofereixen menús creats en exclusiva per a l'ocasió. La proposta s'allargarà fins aquest diumenge.

La primera Gastro Week by Abadal a Manresa té la intenció de potenciar el maridatge dels productes de la terra, en el que els organitzadors han definit com «una oferta gastronòmica local, diversa i enriquidora, amb la voluntat d'experimentar la fusió perfecta entre vi i gastronomia».

Hi participen els establiments següents: restaurant Aligué, Cal Spaguetti, Casa l'Agulla, Els Noguers, Golden, Kursaal Espai Gastronòmic, Las Vegas, Maïami, Raviolo i Turó de la Torre. Les reserves s'han de fer contactant directament amb els restaurants adherits. Els preus dels menús varien segons la proposta del local i poden anar dels 18,5 euros als 68. Els menús es poden consultar a www.abadal.net/gastroweek.

Prem per veure més contingut per a tu