El fred i el vent no van impedir que uns centenars de persones (mig miler, segons l'organització) es concentressin, ahir a la tarda, al carrer del Bruc en una marxa contra la precarietat de les pensions.

Els manifestants, que majoritàriament eren persones jubilades, van seguir un recorregut que anava del carrer del Bruc fins a la Plana de l'Om, passant pel carrer Guimerà, la plaça de Sant Domènec i el carrer del Born. Al final de l'acte es va llegir un manifest que exigia unes demandes, com per exemple que no s'afavoreixin ni es promoguin les pensions privades per garantir-ne unes de públiques suficients per a tothom.

El coordinador de la Plataforma en defensa de les pensions i dels drets de la gent gran de Manresa, Víctor Feliu, no preveu que es facin més manifestacions, a banda de les trobades de cada dilluns a la plaça Major, a menys que el nou govern no compleixi les demandes exigides.

A la concentració hi havia algun grup de jovent, que Feliu considera indispensable perquè «la nostra lluita rau en el seu futur».