Segueix-nos a les xarxes socials:

La UPC Manresa gradua 113 alumnes en una festa organitzada al Kursaal

La UPC Manresa gradua 113 alumnes en una festa organitzada al Kursaalupc manresa

El Kursaal va ser l'escenari de l'acte de graduació dels 113 estudiants que van acabar els estudis el curs passat a la UPC Manresa.

A l'arribada, els assistents van poder conèixer associacions d'estudiants del centre i, ja a l'interior del teatre, van ser rebuts a l'escenari per una pancarta amb el lema «Despertem joves talents». En el decurs de la vetllada es van premiar els millors treballs de final de grau i màster i expedients acadèmics. Entre aquests, l'estudiant amb el millor expedient de la promoció, Jordi Samaniego, graduat en Enginyeria de Sistemes TIC.

L'alcalde Valentí Junyent; Gemma Fargas, vicerectora de Responsabilitat Social i Igualtat a la UPC, i Rosa Argelaguet, directora de la UPC Manresa, van presidir la taula presidencial, on també van ser els padrins de la promoció: Ricard Font, president del consell d'administració dels FGC, i Xavier Obradors, físic manresà i director de l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB). La graduació va finalitzar amb els castellers Penjats del Campus.

Prem per veure més contingut per a tu