Segueix-nos a les xarxes socials:

Mercadona es trasllada de la carretera de Vic a la Sagrada Família

El nou establiment fa gairebé 1.700 metres quadrats, i té dues plantes d'aparcament soterrades

Mercadona es trasllada de la carretera de Vic a la Sagrada Famíliaj.m.g.

Trasllat exprés. El Mercadona de la carretera de Vic xamfrà amb el carrer Gaudí de Manresa va obrir dissabte amb normalitat i va tancar com sempre a les 9 del vespre. El cap de setmana es va buidar i ahir, dilluns, a les 9 del matí obria però al nou emplaçament de la Sagrada Família, a la cruïlla del carrer Pilar Bertran Vallès amb el Sant Cristòfol.

El nou establiment fa gairebé 1.700 metres quadrats, i té dues plantes d'aparcament soterrades amb una capacitat per a més de 160 vehicles. La inversió ha sigut de 6 milions d'euros. Hi ha 53 treballadors, dels quals 13 s'hi han incorporat ara. La resta provenen de la carretera de Vic

L'entrada del nou supermercat és pel carrer Sant Cristòfol, tot i que la major part de l'equipament ocupa el carrer Pilar Bertran Vallès, que es va obrir al trànsit de vehicles i de vianants dijous passat. Dona continuïtat al carrer Sant Maurici, i connecta la carretera del Pont de Vilomara amb el Sant Cristòfol. Fa 180 metres. Les obres han costat un milió d'euros, que han pagat els propietaris dels ter-renys, bàsicament Mercadona i l'Ajuntament, que hi ha destinat 300.000 euros. Mercadona va obrir ahir, també, a les poblacions de Rubí i Cambrils.

Prem per veure més contingut per a tu