Segueix-nos a les xarxes socials:

Àltima dota el seu tanatori de Manresa d'equips de cardioprotecció

Àltima, grup al qual pertany la funerària manresana Fontanova, ha instal·lat al tanatori de Manresa equips de cardioprotecció.

Segons ha assegurat el grup funerari, cada equip cardioprotector inclou, a més del des?bril·lador extern automàtic (DEA), vitrines cardíaques, una farmaciola d'emergències i un dispositiu d'antiennuegament.

L'objectiu de la companyia és contribuir a la prevenció del risc cardiovascular, mitjançant la instal·lació d'un total de 15 equips desfibril·ladors als punts més concorreguts i sensibles d'aquests equipaments.

Els desfibril·ladors s'han incorporat a Manresa i 11 tanatoris d'Àltima a la província de Barcelona (Ronda de Dalt de Barcelona, l'Hospitalet Gran Via, l'Hospitalet Ronda, Castelldefels-Gavà, el Prat, Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca i Sitges) i als dos principals centres que el grup gestiona a les comarques gironines (Figueres i Ripoll), així com al cementiri comarcal Parc de Roques Blanques, ubicat al Papiol (Barcelona).

Arran de la creació d'aquests nous espais cardioprotegits a Àltima, un total de 41 col·laboradors d'aquests centres ja han rebut formació especialitzada en suport vital i ús de DEA. D'aquesta manera, serà possible que personal no mèdic pugui atendre una emergència i salvar vides en cas d'una aturada cardiorespiratòria.

Prem per veure més contingut per a tu