Segueix-nos a les xarxes socials:

Carles Mundó presenta a Manresa el llibre «El referèndum inevitable»

L'acte, organitzat per ERC, tindrà lloc dimecres 29, a 2/4 de 8 del vespre, a l'Espai Òmnium

Carles Mundó presenta a Manresa el llibre «El referèndum inevitable»arxiu/salvador redó

L'Espai Òmnium de Manresa acollirà dimecres 29, a 2/4 de 8 del vespre, la presentació del llibre El referèndum inevitable, de Carles Mundó, en un acte en el qual, a més de l'exconseller de la Generalitat, també intervindran Marc Aloy, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Manresa; David Casellas, advocat, i Sílvia Sanfeliu, directora teatral.

Carles Mundó, qui va ser el màxim responsable de Justícia del govern de Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, destituït pel 155, dibuixa a El referèndum inevitable els elements de la recepta per aconseguir un referèndum pactat: que l'independentisme superi el 50% en totes les eleccions de manera sostinguda; enfortir les institucions; i aconseguir el reconeixement internacional. Això combinat amb «no renunciar mai» al diàleg i no perdre la «moral de victòria». «L'independentisme no creixerà a través de jugades mestres», va afirmar el republicà en la presentació de l'obra el novembre passat.

Condemnat per desobediència i detingut un mes en presó preventiva, Mundó defensa que per tal que l'independentisme pugui traçar una estratègia compartida és imprescindible que es comparteixi el mateix diagnòstic.

Prem per veure més contingut per a tu