La tiktoker manresana Nadine Romero protagonitza el vídeo promocional de la caminada solidària dels Mossos

La creadora de contingut a les xarxes i el locutor Ernest Codina són els padrins de la caminada d'enguany que se celebra el divendres 10 de maig

La tiktoker manresana Nadine Romero i el locutor de ràdio Ernest Codina en el vídeo promocional de la campanya

La tiktoker manresana Nadine Romero i el locutor de ràdio Ernest Codina en el vídeo promocional de la campanya / Mossos d'Esquadra

Redacció

La tiktoker manresana Nadine Romero i el locutor i periodista Ernest Codina protagonitzen la campanya de la 12a edició de la caminada solidària dels Mossos "Fem el camí al teu costat". En un vídeo difós a les xarxes del cos policial, Romero i Codina fan una crida a participar en la caminada, que tindrà lloc aquest divendres 10 de maig i que servirà per recaptar diners per a la lluita contra el càncer.

En el clip, els padrins de la caminada apareixen amb la samarreta que s'ha dissenyat per a l'edició d'enguany amb el lema de la campanya. Una samarreta que els participants podran lluir durant el recorregut de Manresa fins a Montserrat, 25 quilòmetres que recorren la ruta del camí ignasià.

Els diners recaptats seran per a la lluita contra el càncer i aniran destinats als serveis d'oncologia de la Fundació Althaia de Manresa, l'Hospital de Berga, el Consorci Hospitalari de Vic i el Consorci Sanitari de l'Anoia.

Els participants hauran de pagar una inscripció simbòlica que cobrirà l'assegurança dels caminadors. Tots aquells que vulguin informació de la caminada i inscriure-s'hi, ho poden fer a través de la pàgina web i les xarxes socials, Instagram @femelcamialteucostat i Facebook Fem el camí al teu costat.

Per altra banda, la samarreta ja es pot comprar a la pàgina web www.femelcami.cat, a les comissaries del cos de Mossos d'Esquadra de Manresa, Igualada, Vic, Berga i Solsona, a l'Hospital Althaia de Manresa, al Consorci Hospitalari de Vic, al Consorci Sanitari de l'Anoia i a l'Hospital de Berga.