El Partit Demòcrata del Bages organitza una jornada de treball per explicar els dèficits que pateix la comarca en infraestructures i reclamar-ne millores al departament de Territori de la Generalitat.

Es comptarà amb la participació d’Isidre Gavín, Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya

Serà una jornada oberta a tots els associats, simpatitzants i, especialment, càrrecs electes de la comarca.

Segons explica el Partit Demòcrata del Bages el que volen fer és fomentar el diàleg amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i trametre les seves impressions i suggeriments.

El Partit Demòcrata del Bages afirma que les infraestructures són una de les qüestions cabdals que més preocupen a la població bagenca, i per això, des de la formació a la comarca es vol compartir i posar sobre la taula els dèficits més rellevants, tant de les xarxes viàries com ferroviàries en la seva connexió amb l’àrea metropolitana.

Així doncs, la C-16, la C-55, la Renfe o els FGC seran alguns dels temes principals a tractar, incidint en les mesures necessàries per poder millorar-ne l’estat, els serveis i, sobretot, la seguretat dels usuaris, a la vegada que es vol reclamar que es tirin endavant les inversions per poder fer efectives aquestes millores.

Aquesta trobada tindrà lloc el dissabte, 8 de febrer, de 9 a 11 del matí a la seu comarcal del Partit Demòcrata al Bages. També es comptarà amb la presència de David Saldoni, Director General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya.