Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor Pilar Rovira, pionera i referent del voluntariat de la plataforma d'aliments

Sor Lucia Caram, ànima de la Fundació del Convent de Santa Clara, ha lamentat la seva mort sobtada als 58 anys

Mor Pilar Rovira, pionera i referent del voluntariat de la plataforma d'alimentsArxiu particular

La Fundació del Convent de Santa Clara, amb sor Lucia Caram al capdavant, ha lamentat la mort sobtada als 58 anys de Pilar Rovira i Vilaseca. Nascuda a Castellnou de Bages, a Can Roca, Rovira residia actualment a Santpedor. Era un pilar del cos de voluntaris de la plataforma d'aliments de la fundació i va ser una de les voluntàries pioneres. Actualment, treballava a l'obrador de Superfruits SA.

Caram ha destacat que "el seu tarannà i la seva alegria feien que allà on estava, tot, malgrat les dificultats, fos més fàcil". Alhora, ha posat de relleu que "tenia una capacitat per escoltar la gent i una empatia que aplanaven el camí a aquells que, a causa de les mancances essencials que patien, havien de recórrer" a la plataforma d'aliments, i que feia que "sortissin reconfortats per la seva acollida".

Assegura que "per als voluntaris era un referent. Tenia un esperit de servei incondicional i sempre buscava solucions allà on hi havia problemes i dificultats" i que "amb la seva mort sobtada, la Fundació del Convent de Santa Clara perd un actiu fonamental".

Prem per veure més contingut per a tu