La Fundació del Convent de Santa Clara, amb sor Lucia Caram al capdavant, ha lamentat la mort sobtada als 58 anys de Pilar Rovira i Vilaseca. Nascuda a Castellnou de Bages, a Can Roca, Rovira residia actualment a Santpedor. Era un pilar del cos de voluntaris de la plataforma d'aliments de la fundació i va ser una de les voluntàries pioneres. Actualment, treballava a l'obrador de Superfruits SA.

Caram ha destacat que "el seu tarannà i la seva alegria feien que allà on estava, tot, malgrat les dificultats, fos més fàcil". Alhora, ha posat de relleu que "tenia una capacitat per escoltar la gent i una empatia que aplanaven el camí a aquells que, a causa de les mancances essencials que patien, havien de recórrer" a la plataforma d'aliments, i que feia que "sortissin reconfortats per la seva acollida".

Assegura que "per als voluntaris era un referent. Tenia un esperit de servei incondicional i sempre buscava solucions allà on hi havia problemes i dificultats" i que "amb la seva mort sobtada, la Fundació del Convent de Santa Clara perd un actiu fonamental".