Segueix-nos a les xarxes socials:

Carta d'agraïment de Sant Andreu Salut a l'equip de més de 400 professionals

El director general de la fundació, Manel Valls, envia un missatge d'optimisme, en el que es mostra convençut que "ara més que mai, amb la suma de tots i totes nosaltres, ens en sortirem

Carta d'agraïment de Sant Andreu Salut a l'equip de més de 400 professionals| SAS

La Direcció General de Sant Andreu Salut ha fet arribar avui diumenge 5 d'abril una carta als més de 400 professionals que integren la institució per mostrar la seva profunda gratitud pel paper que estan desenvolupant tots i cada un d'ells i per donar un especial missatge de suport a aquelles persones que, estant al peu del canó, han emmalaltit i s'estan recuperant del Covid-19.

El director general de la fundació, Manel Valls, que viu amb enorme preocupació l'evolució de la xifra de professionals de la institució que són baixa a causa del coronavirus o per sospita, s'ha volgut adreçar a tot l'equip per traslladar el seu agraïment, respecte i admiració.

Carta d'agraïment als professionals:

"Benvolgudes i benvolguts,

Mai hagués pensat que escriuria una carta com aquesta. M'adreço una altra vegada a vosaltres en la situació més complexa i desconcertant que ens ha tocat viure en la història recent de la nostra longeva institució, Sant Andreu Salut.

Vosaltres, juntament amb tot l'equip de la fundació, ens heu donat, i ens seguiu donant, una lliçó d'humanitat i de professionalitat. Les darreres setmanes heu estat posats a prova, en un entorn hostil, completament desconegut i de màxima pressió. I tot així, us heu mantingut al peu del canó, amb una actitud lloable, donant el millor de vosaltres i cuidant, curant i acompanyant les persones que més ho necessitaven; fins i tot anteposant la salut d'altres persones a la vostra i, per extensió, a la del vostre entorn.

No tinc prou paraules d'agraïment per tot el que heu fet els darrers dies: per com us heu sacrificat, arremangat i acompanyat els uns als altres, per com us heu solidaritzat amb els companys, i com, tots i cadascun heu donat el millor de vosaltres, allargant torns o fent hores des de casa. Ara, només us vull mostrar el meu respecte i admiració.

M'agradaria dedicar especialment unes paraules d'escalf i suport als que, havent-se posat a primera línia, heu emmalaltit. A totes i tots els que sou casos positius confirmats o esteu pendents de resultat o de fer el test, us vull acompanyar i desitjar-vos que tant vosaltres com la vostra família (si és el cas) us recupereu el més aviat possible. M'agradaria que sentíssiu l'escalf i el reconeixement de tota la gran família de Sant Andreu Salut.

Només desitjo que tot torni a la normalitat i tenir-vos a totes i tots, el nostre equip de persones extraordinàries, altre cop, sans i estalvis, al que és casa vostra: Sant Andreu Salut. Estic convençut, i ara més que mai, que amb la suma de tots i totes nosaltres,ens en sortirem.

Prem per veure més contingut per a tu