Segueix-nos a les xarxes socials:

Avui es posa en marxa la versió telemàtica de la Fira de l'Estudiant de Manresa

El certamen canvia el Palau Firal per Internet a causa del coronavirus

Avui es posa en marxa la versió telemàtica de la Fira de l'Estudiant de Manresaarxiu/oscar bayona

L'actual situació de confinament ha fet replantejar als organitzadors de la Fira de l'Estudiant de Manresa l'edició d'enguany del certamen, prevista entre avui i dissabte, i en lloc de fer-la presencial al Palau Firal han apostat per concentrar i oferir tota la informació a través d'una pàgina web.

A partir d'avui, a http://firaestudiant.cat els estudiants de les comarques del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès i les seves famílies que aquest any han de prendre una decisió sobre el seu futur educatiu podran consultar els itineraris formatius, orientar-se i accedir al Campus Universitari de la Catalunya Central i de la resta d'universitats catalanes.

A més, s'ha preparat un llibret telemàtic que recull l'oferta dels itineraris formatius per al curs 2020-2021, accés a les jornades de portes obertes virtuals i informació pel que fa a beques, formació professional dual, mobilitat internacional i formació de persones adultes, entre altres aspectes. L'experiència permetrà als visitants obtenir pràcticament la mateixa informació i assessorament que la fira oferia els darrers anys.

Entitats impulsores

La Fira de l'Estudiant és un certamen que és organitzat per l'Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages, el Consell Comarcal del Berguedà, el Consell Comarcal del Solsonès, la Fundació Lacetània i els Serveis Educatius del departament d'Educació de la Catalunya Central. Les entitats impulsores han apostat per reforçar la presència de la fira a Internet en aquestes mateixes dates.

Prem per veure més contingut per a tu