La Fundació Althaia ha informat avui que hi ha hagut una nova víctima mortal. Això vol dir que del total de casos acumulats de coronavirus, fins ara han mort a un dels centres que gestiona 151 persones per l'epidèmia. A l'hospital de Sant Andreu ni avui ni ahir no s'ha hagut de lamentar cap víctima mortal, i acumula 47. Entre ambdues institucions les morts reconegudes per coronavirus són 198.

El nombre d'ingressats són actualment 93, però n'hi ha una quarantena més pendents de la realització de la prova o dels seus resultats. A més, hi ha 32 professionals sanitaris positius de Covid-19 i 4 més que esperen el resultat de la prova.

Les altes continuen creixent i amb les 16 comptabilitzades avui ja són 859.

Hi ha 131 persones ingressades per Covid-19 a les diferents unitats d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu. Avui hi ha hagut 1 nou ingrés procedent d'Althaia i 1 altre d'atenció primària.

Durant el dia d'avui no ha mort cap persona ingressada per Covid-19 i s'ha donat 1 alta a domicili.

D'altra banda, hi ha 19 treballadors de l'Hospital de Sant Andreu que han donat positiu de Covid-19 i es mantenen a casa, i 2 més que també és a casa de manera preventiva pendent de realitzar el test o de rebre resultats.