Cent trenta persones es van inscriure en la primera jornada de portes obertes de la UPC de Manresa en format virtual.

La jornada va funcionar mitjançant videoconferències a les quals els inscrits accedien segons els seus interessos.

Primer es va fer una sessió general per a tothom. Després hi havia una videoconferència oberta per a cada grau o màster, i cada inscrit podia entrar a totes les que volgués segons els estudis que li interessessin. En aquestes trobades virtuals, els professors, alguns alumnes i membres de les associacions d'estudiants van presentar el centre i els estudis.

Sis graus i dos màsters

La UPC Manresa ofereix sis graus i dos màsters. Els estudis de grau són d'Enginyeria Minera, Engi-nyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria Mecànica, Enginyeria Química, Enginyeria de Sistemes TIC i Enginyeria d'Automoció. Els màsters universitaris són en Enginyeria dels Recursos Naturals i en Enginyeria de Mines.

La universitat també ofereix un postgrau en Organització i Engi-nyeria de la Producció i Direcció de Plantes Industrials i un doctorat en Recursos Naturals i Medi Ambient.

Les sessions informatives virtuals han permès al futur estudiant conèixer els estudis i resoldre dubtes sobre els graus o màsters que els interessen, les seves sortides professionals, així com informació complementària sobre la vida universitària, la mobilitat internacional i les pràctiques en empreses.

Durant la presentació general es va mostrar uns vídeos del centre i de la biblioteca que compten amb la participació d'estudiants i en els quals es veuen alguns dels espais de la universitat, de la Biblioteca del Campus (BCUM) i de la Residència Universitària.