Segueix-nos a les xarxes socials:

L'escola Jeroni de Moragas preveu una trentena de matrícules noves entre infantil, primària i secundària

El centre d'Ampans acollirà el curs vinent gairebé 300 alumnes amb necessitats educatives especials

L'escola d'Ampans Jeroni de Moragas està planificant el procés d'inscripció de cara al nou curs escolar. A partir del 20 de maig contactarà amb les famílies per concertar entrevista, amb cita prèvia, al centre. L'escola preveu una trentena de matrícules noves entre infantil, primària i secundària, i acollirà prop de 300 alumnes amb necessitats educatives especials, una trentena dels quals faran escola compartida.

L'escola d'educació especial d'Ampans atén alumnes de 3 a 21 anys dels cicles infantil, primària, secundària i itineraris formatius i de professionalització. Aquest cap de setmana havia de celebrar la jornada de portes obertes però, com la resta de centres del país, roman tancada i en el seu lloc ha divulgat un vídeo per mostrar el seu projecte educatiu a les famílies que el vulguin conèixer.

El setembre està previst que comenci el quart curs del programa IFE, Itinerari Formatiu Específic, que va començar el curs 2017 com a prova pilot i que és una formació professional adaptada per a joves amb discapacitat intel·lectual lleu o moderada, que va posar en marxa Ensenyament en vuit escoles. La d'Ampans hi imparteix el d'Auxiliar de vendes i atenció al públic.

El proper curs es preveu incert i de moment encara hi ha molts interrogants que caldrà resoldre des del departament d'Educació. En el cas de l'escola Jeroni de Moragas, l'aforament de les aules ja és habitualment d'entre 8 i 10 alumnes amb dos mestres per aula i alguna ràtio amb menys alumnes per mestre per atendre les necessitats específiques de l'alumnat. L'equip de l'escola ja treballa en l'aplicació de les mesures de precaució per garantir el distanciament i prevenir contagis.

Prem per veure més contingut per a tu