L'Hospital de Sant Andreu ha alliberat i deshabilitat una altra unitat que es reservava a pacients amb coronavirus, la 3B, situada a la planta 2 del centre i que té un total de 13 llits.

Per tant, actualment ja només queda la Unitat 4 (també a la 2a planta de l'equipament) com a unitat d'aïllament Covid-19, amb 14 llits.

A la planta 2 de l'Hospital de Sant Andreu ja es va deshabilitar, fa uns dies, la zona d'aïllament de tota la Unitat 3A, que té 17 llits, i es va sumar, d'aquesta manera, a les 3 altres plantes del centre (la 1, la 3 la 4), que les darreres setmanes havien quedat completament alliberades de pacients amb Covid-19.

Actualment, doncs, l'Hospital de Sant Andreu té tres plantes (1, 3 i 4) lliures de Covid-19 que sumen un total de 110 llits, més els 30 llits alliberats més recentment a la planta 2, xifra que representa el 91 % de la capacitat hospitalària.

La planificació i objectiu de la setmana vinent, en la mesura que l'estat dels pacients ho permeti, serà poder fer la desinfecció de la Unitat 4, i deixar només un determinat nombre d'habitacions amb aïllament per a pacients Covid-19.

Actualment hi ha 10 pacients ingressats a la Unitat 4 per coronavirus.