Una altra prova que millor anar amb compte abans de donar la pandèmia per superada. La Fundació Althaia ha comunicat avui que el nombre de casos positius de coronavirus passava dels entre 4 i 5 ingressats que hi ha hagut els darrers tretze dies a vuit.

Segons va explicar la fundació assistencial, part de l'increment s'atribueix a casos de persones que havien acudit a Althaia per una altra patologia, però que quan se'ls ha realitzat de forma preventiva la prova que acompanya l'ingrés a l'hospital ha sortit que eren positius de Covid-19.

A aquests casos imprevistos se'ls anomena "troballes" i són l'exponent d'una situació ben diferent a la que es donava quan els positius es localitzaven perquè se'ls realitzava la prova després d'acudir als serveis mèdics amb simptomatologia compatible amb l'epidèmia. Els quatre nous casos s'han localitzat al llarg dels darrers dies i avui han format part de l'estadística que facilita diàriament Althaia.

A banda del fet que s'ha doblat el nombre d'ingressats positius de Covid, passat de 4 a 8, es manté igual la xifra d'altes, 1008 i de defuncions, 170. Fa onze dies que no s'ha de lamentar cap defunció a causa de l'epidèmia a Althaia.

A data d'avui també hi ha 8 persones ingressades per Covid-19 a la unitat d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu.

Avui cap persona ha rebut l'alta a domicili ni hi ha hagut cap nou ingrés.

Les darreres 24 hores no ha mort cap persona ingressada a la unitat d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu.

D'altra banda, avui hi ha 3 treballadors de l'Hospital de Sant Andreu que es troben a casa de manera preventiva pendent de realitzar el test o de rebre resultats.

El comunicat que envia diàriament l'Hospital de Sant Andreu aporta dades que van des de les 19h del dia anterior fins les 19h del dia actual.