L'Ajuntament de Manresa ha decidit reobrir progressivament a partir d'avui els 62 parcs infantils repartits pels barris de la ciutat. Amb aquest objectiu, les brigades municipals de neteja estan treballant per comprovar que estan en bones condicions i per posar-los a punt amb l'objectiu que al llarg de la setmana tots els parcs quedin oberts.

Aquest matí, després dels treballs realitzats, ja s'han posat a disposició d'infants i familiars els següents parcs:

Plaça Espanya

Plaça Catalunya

Pare Ignasi Puig (el Xup)

Carrer Cardener (Sant Pau)

Plaça Reforma

Plaça de la Pau (Font Capellans)

Els Comtals

L'Ajuntament de Manresa fa una crida a la responsabilitat i recorda que les persones adultes acompanyants són les encarregades de vetllar pel compliment de les mesures de seguretat. Per aquest motiu, a tots els parcs s'hi col·locaran cartells amb recomanacions d'ús, que serà evitar aglomeracions a la zona de jocs, mantenir la distància de seguretat de dos metres, assegurar que els infants es renten les mans amb aigua i sabó, o bé gel hidroalcohòlic. Els infants a partir de 6 anys i els adults acompanyants han d'utilitzar mascareta,,

A partir d'avui també es reobriran la totalitat de les fonts públiques de Manresa. Amb motiu de la crisi i pel fet que podien ser font de contagi, la majoria es van deixar fora d'ús, i només n'havien quedat obertes set, distribuïdes per la ciutat.