L'Ajuntament de Manresa va reobrir ahir amb normalitat l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i l'Oficina d'Atenció Econòmica després que els 22 treballadors hagin donat negatiu en la prova de covid-19. El consistori va tancar dijous totes dues oficines perquè un dels treballadors va donar positiu per coronavirus.

Els serveis -tots dos a la planta baixa de l'edifici de l'ajuntament a la plaça Major- es van tancar com a mesura de precaució i per evitar contagis.

La resta de funcionaris es van sotmetre a la prova PCR per confirmar si patien també la covid-19. Ahir al matí es va fer públic que tots ells havien donat negatiu i, per tant, el servei es va tornar a oferir amb normalitat.

Dijous es va avisar a tothom qui tenia cita prèvia, per telèfon mòbil, es van col·locar rètols informatius a les portes, es va informar les persones que havien anat físicament a les oficines i també es van atendre alguns casos urgents.

Tant l'Oficina d'Atenció al Ciutadà com l'Oficina d'Atenció Econòmica de l'Ajuntament ja van estar tancades durant el període de confinament i es van reobrir al públic el mes passat.