Segueix-nos a les xarxes socials:

La Festa del Tomàquet celebrarà la quarta edició al final de mes

La Festa del Tomàquet celebrarà la quarta edició al final de mesajm

La quarta edició de la Festa del Tomàquet del Bages se celebrarà del 20 al 25 de juliol, i adaptarà tots els seus actes a les recomanacions i obligacions sanitàries imposades per la covid-19.

La iniciativa és organitzada per diverses institucions i entitats, així com associacions agrícoles. De moment no s'han fet públics els actes que formaran el programa. S'han avançat les dates de celebració i també que inclourà jornades, conferències, activitats gastronòmiques i visites a explotacions agràries. Com a les últimes edicions un dels grans protagonistes de la Festa del Tomàquet serà el mercat que se celebrarà el 25 de juliol a la plaça Puigmercadal amb la presència de productors de Manresa i comarca.

Segons l'Ajuntament de Manresa, durant el confinament els pagesos han continuat treballant, com els serveis essencials, i per aquest motiu s'ha decidit tirar endavant la quarta edició del certamen, tot i que amb «la modèstia necessària per adaptar-se a la nova situació i respectant les mesures que s'hagin d'adoptar amb la nova distància social».

Recorda, en aquesta línia, que més enllà de la festa en si, l'acte vol ser un homenatge a la pagesia i una manera de promocionar el consum de proximitat, local i coherent, així com els productes de temporada. La iniciativa d'aquest estiu també vol expressar un agraïment a la restauració bagenca que aposta pels productes de proximitat, així com generar espais de reflexió i relacions socials.

Prem per veure més contingut per a tu