Tenint en compte que enguany no hi haurà programa de mà de la festa major a les bústies, que els actes tindran tots una capacitat limitada i que caldrà reservar la localitat per assistir-hi, l'Ajuntament i l'Associació Manresa de Festa han posat en marxa una nova web per facilitar la consulta d'actes i la reserva gratuïta d'entrades, cosa que es podrà fer a partir d'aquest dijous, 20 d'agost, a les 9 del matí.

El programa s'ha fet online per poder fer les modificacions que calguin «de manera àgil i ràpida si l'evolució de la pandèmia canvia», han explicat. Un dels objectius de la web ( http://web.lafestamajor.cat/) es reforçar la comunicació dels actes, amb un disseny que s'adapta a qualsevol dels dispositius des dels quals es pot veure. A banda, la web permet garantir les mesures de seguretat i control quant a les capacitats limitades i al registre dels assistents.

Quan s'entra a través de la nova web al programa, que es pot descarregar en PDF, permet clicar damunt de cada proposta per obtenir-ne més informació. A la finestra que apareix també hi ha l'enllaç per fer la reserva, que no funcionarà fins dijous al matí, i, si s'escau, de la localització.

L'Ajuntament recomana fer servir aquesta via per reservar les localitats. Si queden places lliures, la persona que vagi a l'acte sense entrada haurà d'omplir un formulari indicant les dades personals per complir l'obligatorietat de col·laborar amb el rastreig de possibles casos de coronavirus.