Els cossos policials no han hagut de fer vigilància especial a Manresa, ni a la resta de la Catalunya Central, per controlar la prostitució al carrer, ni a polígons ni carreteres. Fonts de la Policia Local de Manresa i dels Mossos d'Esquadra asseguren que no hi han detectat incidències per aquesta activitat ni tampoc han rebut trucades de veïns alertant de clients que esquivessin les normes decretades durant l'estat d'alarma.

Les fonts de la Policia Local confirmen que es tracta d'un sector que a la ciutat vol mantenir-se molt amagat i per aquest motiu procura no generar problemes als veïns. En aquest sentit les mateixes fonts afirmen que abans de la crisi sanitària molt puntualment han rebut queixes d'algun pis on s'exercia la prostitució i que ha causat malestar als veïns, però en cap cas es tracta d'un problema que tingui la ciutat.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra asseguren que no es van veure obligats a fer vigilància a polígons ni a carreteres de la Catalunya Central en els mesos més durs de l'estat d'alarma ni després. També afirmen que en les comarques de la Catalunya Central la prostitució, en general, no comporta un problema de seguretat i que tot es manté tranquil.