Segueix-nos a les xarxes socials:

Neix Esmorzars Modernistes, una ruta per mirar i assaborir

Esmorzars Modernistes inclou un esmorzar al terrat de l'Hotelet Casa Padró i una ruta guiada

Neix Esmorzars Modernistes, una ruta per mirar i assaborirarxiu particular

La Fundació Turisme i Fires de Manresa i l'Hotelet Casa Padró, al Passeig de Pere III, han sumat esforços per oferir una nova proposta cultural i gastronòmica amb el modernisme com a principal protagonista. Divendres vinent, 28 d'agost, es donarà el tret de sortida a la nova experiència anomenada Esmorzars Modernistes, que consistirà en un esmorzar complet al terrat de l'Hotelet, on es gaudirà de la gastronomia local amb productes de km 0 i d'unes vistes úniques de la ciutat i dels seus edificis modernistes. L'experiència continuarà amb un recorregut guiat pels diferents edificis modernistes de Manresa i acabarà a la Seu, on s'observarà la façana modernista.

Capacitat limitada a 20 persones

La capacitat de l'activitat serà limitada a un màxim de 20 persones per tal de respectar les mesures de seguretat de la covid-19. Els Esmorzars Modernistes tindran una durada de dues hores i mitja, aproximadament. L'inici de l'experiència serà a les 10 del matí al terrat de l'Hotelet Casa Padró i finalitzarà a 2/4 d'1 del migdia a la Seu. El preu de l'experiència és de 12 euros per persona. La reserva d'entrades es pot fer a través de la web de Manresa Turisme i de l'Hotelet Casa Padró.

La iniciativa, pensada tant per a turistes com per a ciutadans de Manresa que vulguin conèixer millor la seva ciutat, té com a objectiu potenciar el turisme, la gastronomia i el teixit econòmic local. Després de l'estrena del dia 28, la voluntat d'ambdues parts és poder oferir aquesta experiència en dies concrets dels quals s'informarà convenientment.

Prem per veure més contingut per a tu