Segueix-nos a les xarxes socials:

El cap d'Hematologia d'Althaia, president dels hematòlegs de Catalunya

El cap d'Hematologia d'Althaia, president dels hematòlegs de Catalunyaalthaia

El cap del servei d'Hematologia de la Fundació Althaia, Albert Altés, ha estat escollit nou president de la Societat catalana d'Hematologia i Hemoteràpia. L'entitat agrupa els professionals mèdics vinculats a l'hematologia, especialitat que es dedica a la diagnosi, tractament, estudi i investigació de les malalties de la sang.

Entre els objectius de la seva presidència hi ha potenciar les xarxes de coneixement entre els hematòlegs catalans i estrènyer els vincles amb les institucions científiques. també facilitar l'activitat d'investigació, la creació d'un sistema de consulta dels assajos clínics actius a Catalunya, i continuar les sessions formatives i d'actualització de coneixements. També es proposa traduir al català les guies de la societat espanyola de l'especialitat.

Altés és doctor en Medicina per la UAB i expert en noves teràpies hematooncològiques. Des del 2008 és cap del servei d'Hematologia i Hemoteràpia a Althaia. És professor del grau de Medicina de la UVic-UCC i ha publicat més de 150 treballs d'investigació i recerca en revistes internacionals.

Prem per veure més contingut per a tu